13 Nisan 2016 Çarşamba

Zamansız Fırtına- Linda Howard




Orijinal Adı :Prey
Edisyon Adı: Zamansız Fırtına
Yazar: Linda Howard
Yayınevi : Martı Yayınları
Çeviri: Duygu Özen 
Goodreas Puanı :5/3,71
Puanım :5/4,5


Otuzlu yaşlarında, kötü bir evliliği geride bırakmış bir kadın ile ordudaki görevinden ayrılmış, içine kapanık, sert ve çekici bir adamın yolları aynı kasabada av rehberliği yapan iki rakip olarak kesişir. Her şey Angie'nin, müşterilerini götürdüğü av sırasında görmemesi gereken bir cinayete tanık olmasıyla başlar. Genç kadın artık dolu bir silahın yanlış tarafındadır, onu bu beladan kurtaracak tek kişi ise rakibi Dare'dir. Kör edici fırtına patlak verdiğinde olaylar tahmin edilemez bir hızla gelişir. Tehlikenin doruklarına ulaşan bu kaçma kovalamaca, iki rakibi beklenmedik bir sona doğru sürükleyecektir. Gölge Kadın, Göz yaşlarını Sildiğim Gün ve Aşk Tuzağı'yla okurları kendine bağlayan Linda Howard, ateşli duygularıyla savaşmak zorunda kalan karakterleriyle tutkulu bir maceraya daha imza atıyor.

"Dikkat çekici bir hikâye... Romantik gerilim söz konusu olduğunda Linda Howard'ın romanlarından daha iyisini bulmak zor."
-Romance Reader-

"Baştan çıkartıcı bir hayatta kalma hikâyesi. Dur durak bilmeyen bir roman."
-Book Reporter-

"Romantik gerilime vurulan sağlam bir mühür. Kalp atışlarınızı hızlandıracak, güçlü bir mizaha sahip, ateşli bir roman."
-RT Book Reviews-

"Zamansız Fırtına, macerayı ve keskin virajları seven okurlar için tadına doyulmaz bir roman."
-Fresh Fiction-
(Tanıtım Bülteninden)




Linda Howard en sevdiğim yazarların başında gelir. İlk okuduğum kitabı Sweeney idi,sonra Kara Melek ile devam etti..Ancak en sevdiğim kitabı O Gecenin Ardından bu kesinlikle değişemedi...
Her zaman yeni kitabı çıktığında ilk okuyanlardan olduğumu tahmin ediyorum ki bu kitabı O Gecenin Ardından'ı geçer mi diye düşünürüm ama yok şimdiye kadar çıkmadı..


Linda Howard beni ters köşe yaptığı zamanlar çok olmuştur. Beni çok mutlu ettiği kadar ,mutsuz eden kitapları da vardır... Mesela Fırtına isimli kitabını okuduğumda uğradığım hayal kırıklığını unutamam...Kurgusu beni büyük hayal kırıklığına uğratmış idi..
Zamansız Fırtına'nın kurgusu çok güzel ve heyecanlı idi..Aksiyon sahneleri müthiş idi.Kitabı okurken adeta bir sinema seyreder gibi heyecan içinde okudum. Ben sayfayı öylece tutup heyecanımın geçmesini bekledim. 
Yazar kitabın kahramanlarının gözünden de olayı anlatmasını çok sevdim..Özellikle ayının iç sesini okumak oldukça ilginç idi..


Bu gerçekten iyi bir kitaptı. çok fazla karakter yok aslında 2 kötü adam, Dare ve Angie var. Haa bir de katil büyük bir siyah ayımız da var...


Dare huysuz,kaba ama klas  bir adamdı.


  Angie için yapamayacağı  yoktu sanırım. Onunla ilgili oldukça erotik hayaller kurup rüyaları da onunla dolu idi..Çıkma teklifini bir türlü de kabul ettirememişti.
İkisi de aynı işi rehberliği yapıyorlardı. Ancak Dare'in donanımı daha fazla idi..Müşteriler erkek olduğu için de onu tercih ediyorlardı.. İster istemez rakip idiler..
 Angie'nin bazı müşterileri ona kaymıştı..Onun müşterilerini çalmak için herhangi bir girişimde de bulunmamıştı aslında.


Angie ise Dare'den müthiş etkileniyordu. Ondan gelen çıkma teklifleri hep ters zaman da gelmişti.
Kabul etmek  isterdi ama ona o kadar çok kızgındı ki..Hele işleri bozuk olduğu için  evini satılığa çıkarmak zorunda kalmıştır..O eve de Dare talip olur...Ona kızgınlığı daha da artmıştır...


Ancak son aldığı işinde büyük terslikler vardır..İçi de rahat değildir..Dare ile ortak dostlarının da değildir..Dare'i uyarır ...Angie'ye göz kulak olması için uyarır..

Dare başta önemsemezse de iş programı  uygundur...Angie'ye fark ettirmeden onu izleyecektir...
Çok severek okuduğum bir roman oldu..Ancak editinde son okumasında hatalar vardı..Beni biraz rahatsız etti...


Yine de Linda okuma zevkimi bozmadı..Daha fazla detaya girmek istemiyorum...Linda Howard severlerin beğeneceklerini umduğum bir kitap..
Tavsiye ederim...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder