1 Mayıs 2012 Salı

Saklı Öpücük-Deeanne Gist


Saklı Öpücük-Deeanne Gist

Simdiye kadar okudugum historical romanlarda okudugum kahramanlar gibi dük,düşes,lordlar,leydiler veya klan reisleri yoktu bu sefer kovboylar,banka soyguncuları,şerifler vardı bu hikayede..

Çok degisik bir tat bırakti bende onu söylemeliyim ki, okurken büyük bir zevk aldim.
Yazarın o akici ve büyüleyici kalemini de ózlemisim. Yazdıgi dönemi cok da güzel canlandirmisti ki bazi kahramanlarini gercek hayattan alıp hikayeye eklerken gercekte o kahramanlara can vermiş gibiydi.

Hikaye 20 yüzyıl başlarında Amerika'nin o ünlü kovboylarının oldugu Texas Eyaletinde geçiyor. Polis Lucious Landrum azılı Comer Cetesini yakalamak icin kılık degistirerek telefon sirketinin elemani olarak
Frank Comer ve çetesinin yakin oldugunu düsündügü Brenham'a gider.

Orada cevreci feminist Georgie Gail ile calışma arkadasi olur. Georgie güzelligi,sicakligi,siradışılıgı ile Lucius yani Luke Palmer'i etkisi altına alır. Ama bu karşılıksız degildir.

Fakattt Lucious Landrum hayatta Afrodite ve Georgie isimli colt marka tabancaları , kaliteli giyimi mesleği dışında ailesi olmayan bir adamdır..Bir kadına bağlanmak ve yuva kurmak ona göre mesleği ile örtüşmüyordu..Geçmişteki hesaplarıda onu rahatsız ediyordu..Kardeşinin ölümünden hep kendini suçluyordu..
Georgie ile karşılaştıktan sonra mesleğini ve hayatını sorgulamaya başlamıştır...Bir yandan Fran Comer çetesini yakalamya çalışırken,bir yandan Georgie'ye olan hisleri ondan vazgeçip vazgeçemeyeceğini sorgulamaya başlar..

Georgie ise üç yıldır kasabada telefon santralinde çalışmaktadır..Kasabadaki kadınlar ona özenmektedirler,çünkü o kendi parasının kendi evinin kısaca hayatının sahibidir...Ama bununda bedelleri yok değildir..Üç yıldır her yıl düzenlenen panayırda kimse ona kur yapmamıştırrrr...Taaa ki adınla dalga geçtiği Lucious Landrum yaniiii Luke palmer'e kadar.. Sonunda büyük sürprizlerin olduğu bu güzel romanı bence kaçırmayın..

Okurken çok eğlendim..tebessüm etmek istiyorsanız birebir.))) Tavsiye ederim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder