20 Mayıs 2015 Çarşamba

Doyumsuz Zevkler-Elizabeth Hoyt



Orjinal Adı :  Notorious Pleasures
Edisyon Adı : Doyumsuz Zevkler
Yazar : Elizabeth Hoyt
Çeviri:Nalan Yüce
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Goodreads Puanı: 5/3,99
Puanım:5/4,5


Aman Tanrm!! Uzun zamandır okuduğum en güzel Hoyt kitaplarından idi. Serinin ilk kitabını başlarda pek sevmemiş yazarın kitabı yazarken biraz kararsız kaldığını hissetiğimden bahsetmiştim...
Ama bu serüven çok güzeldi..İmkansız bir aşk vardı..Erkek karakter olası en ümitsiz vakalardan ahlaksız, karaktersiz olarak görülüyordu.
Kadın karakterimiz ise oldukça mükemmel bir karakterde,iffetli düzgün bir kadın olarak görülüyordu.Yer yer çok duygusal,romantik bir roman idi. Bazı sahneleri oldukça ateşli sahneler vardı.
Şu ara içinde bulunduğum kitap okurken odaklanma sorunuma birebir iyi geldi. Hikayeyi okurken başlarda Eloise James romanlarını anımsattı bana..


Lord Griffin Reading adı çıkmış bir zamparadır. O kadar kötü bir şöhret edinmiştir ki..Oğlan kardeşinin ölen karısını baştan çıkardığı söylentisi dalga dalga Londra sosyetesine dağılarak ses getirmiştir.Babasını kaybettikten sonra tahsilini yarım bırakmış yasa dışı yollara bulaşmıştır. Elbette herşey göründüğü gibi değildir.
Ancak o görünen kısmı düzeltmeye yeltenmeye uğraşmaya değmeyeceğini düşünerek herşeyi oluruna bırakmıştır.
Ağabeyinin evlenmeye karar verdiği Leydi Hero ile karşılaşması da sıra dışı gerçekleşmiş aralarında bir nevi sır niteliğinde kalmıştır. Bu da istese de istemese de bu mükemmel genç kadın aralarını yakınlaştırmaya sebep olmuştur.


Leydi Hero ise evlenme yaşının geldiğine karar vererek Mandeville Markisi Thomas ile evelenmeye karar verir. Ancak hiçbir şey planlandığı gibi gitmez.. Maiden Lane caddesindeki yetimhaneden artık o sorumludur. Yangında yanan yetimhanenin yerine inşaa edilecek binayı yapacak olan mimar onları dolandırarak zor durumda bırakmıştır.
Bu durumdan haberdar olan Griffin ona yardım etmek ister. Ancak Hero ile aralarındaki var olan çekimin ateşi alev alır ..Bir nevi olanlar olur..Birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalarda başaramazlar. 
Ayrıca Griffin'in içinde olduğu yasa dışı işlerden de Hero'nun haberi olur. Hero'nun ağabeyi Wakefield Dükü de bu işe karışacaktır..


İşler o kadar karmaşıklaşır birbirine girer ki. Sonunda taraflar seçimlerini yapmak zorunda kalacak sırlar arasındaki gerçekler de ortaya çıkacaklardır.
Harika bir romandı.. Şimdi merakla serinin üçüncü kitabını bekliyorum. Hoyt okumak bence bir ayrıcalık...Historical seviyorsanız Hoyt okumadan olmaz....


Maiden Lane
1. Wicked Intentions (2010) Şeytani Arzular 
2. Notorious Pleasures (2011) Doyumsuz Zevkler 
3. Scandalous Desires (2011)
4. Thief of Shadows (2012)
5. Lord of Darkness (2013)
6. Duke of Midnight (2013)
7. Darling Beast (2014)
8. Dearest Rogue (2015)
9. Sweetest Scoundrel (2015)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder