5 Temmuz 2012 Perşembe

Gece Yarısı Çığlığı-Lara Adrian


Gece Yarısı Çığlığı-Lara Adrian.

Lara Adrian Bu son kitabını okuduğumda yazarı ne kadar özlediğimi anlamışım..Bu maceramız Rio'muzun macerası idi..Rio en sevdiği tarafından ihanet uğramış bir savaşçı idi..Vücudundaki yaralardan çok ruhundaki yaralar daha derindi...Kendini aylardır Avrupa'da bir mağaraya kapatmış k kendini öldürmeyi planlıyordu ama araştırmacı gazeteci Dylan Alexander yoluna çıktı..Rio'nun planlarını bozmuştu ve resimlerini çekmişti..Oldumu şimdi...Hiç soylu savaşçının resimleri çekilirmi:)))..
Hemen yapılması gereken Dylan'n peşine düşüp resimleri almak idi..Ama bu planlarda tutmadı..Resimleri aldı ama resimler bir kaç kişiye gönderilmişti bile..Bu da ne demekti? İkili birbirini daha sık görecekti en azından bu iş sonuçlanana kadar..
Dylan'ın Soyeşi olduğunu da öğrenince Rio onu sığınaklarına almak istedi başka bir Soylu savaşçı ile birleşsin diye düşüncede güzel ama pratikte hiç de öyle kolay değildi ki..
Aralarındaki  çekim gün geçtikçe alevlenirken..Dylan'ın olağanüstü bir yeteneği varken..Dylan ölmüş soyeşlerinin ruhları ile konuşabilyordu bilgi alabilyordu..Anlaşılan işlerine çok da yarayabilirdi...
Daha fazla ayrıntı vermeyeyim..Bu macerada çok güzeldi..Ama güzel şeyler çabuk biter..Yeni macera için da çok beklemesek..Ne iyi olurdu.
Tavsiye ederim ama bağımlılık yapıyor...Dikkatli Olun....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder