4 Kasım 2011 Cuma

Aşk Engel Tanımaz-Candace Camp


Orjinal Adı : The Marriage Wager 
Edisyon Adı : Aşk Engel Tanımaz
Yazar : Candace Camp
Goodreads Puanı : 5/3,79
Puanım 5/4,5

Yazarın 4 kitaptan oluşan Matchmakers serisinin ilk kitabı.Çok güzel bir kitaptı
Dört kitaplık Çöpçatan serisinin ilk kitabı Aşk Engel Tanımaz. Biraz Kül Kedisi havası vardı romanda.Çünkü romanın kadın kahramanı Constance Woodley'in üvey kardeş olmasa da amcasının kızları ve kötü kalpli bir yenge vardı bu kitap da.Hiç ummadığım bir beğeni ile okudum kitabı.
Bu kitap da dikkatimi çeken başka bir kahraman Leydi Frencesca idi  çok sevdim bu karakteri. Oldukça fakir bir duruma düşmüş olmasına rağmen kıvrak zekası iş bitiriciliği ile bunu ustalıkla gizlemesi.
Ve Rochford Dükü ile bir iddiaya girer. Hiç dikkati çekmeyen bir kızı alıp sezon sonuna kadar dikkat çekici bir hale getireceğine onun nişanlanmasını sağlayacağına dair bahse girerler.
Bu iddianın baş karakteri Constance'dir..
Hasta olan babasına bakabilmek için evlenemeyen bu genç kız babası öldükten sonra amcasının yanına sığınmak zorunda kalır. Kötü kalpli bencil yengesi tarafından kızlarının şaperonluğunu yapması sağlanır.
Romanın erkek kahramanı Lord  Dominic.Leighton ise  sırlarla dolu fırtınalı bir hayatı var ..Ağabeyi ölünce ünvan ona kalıyor ve babası ile de pek anlaşamamaktadır...Romanımızdaki çöpçatan olan Frencesca'nın da oğlan kardeşidir..
Dominic ve Contance ile karşılaştığı davette sıra dışı bir yakınlık yaşarlar.Aşktan ve evlilikten umudu kesmiş olan Constance'in kapsını aşk hiç ummadığı zaman çalacaktır..
Oldukça beğenerek okuduğum bir roman oldu. En kısa zamanda serinin diğer kitaplarını da okumak istiyorum....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder