29 Aralık 2014 Pazartesi

Aşk Çok Yakında - Susan Elizabeth Phillips



Orjinal Adı :Match Me If You Can 
Edisyon Adı: Aşk Çok Yakında
Yazar: Susan Elizabeth Phillips
Goodreads Puanı: 5/4,14
Puanım : 5/4



Asla belli bir kapasitenin altına düşmeyen bir yazar SEP..Çok güzeldi ama başları beni biraz sıktı.Yine iki çift vardı hikaye de yazar bu sefer kurgu temposunu biraz ağır tutup sonlara doğru hızlandırmış.


 SEP'i tek geçerim üstüne çağdaş romantizmde yazar tanımıyorum..Okuduğum tüm kitaplarını severek okudum.
Chicago Stars Serisinin 6. Kitabı Aşk Çok Yakında'da Heath Champion ve Annabell'Granger'in hikayesi vardı diğer çiftimiz ise  Portia Powers ve Bodie Gray..Portia ve Annabell  karakter olarak yaşam tarzı olarak iki farklı kadın..İkisi de çöpçatan..


Geçmişte yaraları vardı. Portia kontrol hastası Annabell ise yüreği sıcacık çok güçlü bir karakterdi ..Portia güçlü olmak için yaşamaktan nerede isi vazgeçmiş bir kadın..


Annabell ise 32 yaşında olmasına rağmen ailesine kendini ispat etmeye çalışan bir genç kadın. Başından bir nişanlılık geçmişti..Eski nişanlısı evlenmeye iki ay varken cinsiyet değiştirmeye kalkması  da işin cabası idi..

Portia ile kendisine bir eş bulması için anlaşan Heath birden karşısında diğer çöpçatan adayını bulur Annabell...
Annabell'in büyük bir istek ile çöpçatanlığını yapmaya çalışması ısrarı ve biraz hilesi ile ona da fırsat verirken yıllardır kendisi ile konuşmayan Phoebe Callebow ile arasını yapabileceğini keşfetmesi ile işin rengi değişir..


Hikaye de Aşka İLk Çeyrek'rten Phoebe ve Dan'ın 12 yıl sonraki dört çocuklu aile olmalarını da görmek bana ayrı bir keyif verdi.  Ayrıca serinin diğer kahramanları da vardı. Bir de Molly'nin kızı Pippi'ye bayıldım..Geleceği parlak genç kız olacağı belli idi diyaloglarına hareketlerine resmen aşık oldum...Heath ile olan sahneleri muhteşemdi ve bence yazarın nokta vuruşu yaptığı sahnelerden idi..



Heath'in aşktan deli divane olduğu sahneleri okurken dört köşe oldum diyebilirim..
İşkolik diğer adı Piton olan Heath ile duygusal olduğu kadar çok güçlü bir kadın olan Annabell'in hikayesi çok güzel idi.
Dediğim gibi başlarda biraz hikayeye girmekte nedense zorlansam da sonradan açıldı. 


Harika bir çağdaş  romantizm ile bezeli mizahi yönü güçlü bir romans idi.Çok daha fazla detay verip okuma zevkinizi bozmak istemiyorum..Tavsiye ederim..

Chicago Stars / Bonner Brothers


01. It Had to Be You (1994) Aşkta İlk Çeyrek
02. Heaven Texas (1995) Kalbinde Bir Yer Aç
03. Nobody's Baby But Mine (1997) Sensiz Olmaz
04. Dream a Little Dream (1998) Küçük Bir Hayal Kur
05. This Heart of Mine (2001) Ah Şu Kalbim
06. Match Me If You Can (2005)Aşk Çok Yakında 
07. Natural Born Charmer (2007)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder