8 Ekim 2013 Salı

Ekim Harlequinlerden Seçmeler....

Sıcak Öpücük-Lynn Raye Harris


Bu hikaye beni çok şaşırttı.Şeyhli hikayeleri oldum olası pek sevmem fakat Lynn Raye Harris'in Sıcak Öpücük isimli kitabı değişik bir konusu vardı..Okurken erkek karakteri elimle sarsmak geldi şöyle iyice bir sarsmak geldi içimden..
İki tarafın da yanlış anlamaları özellikle erkek karakter Maliki'nin yetiştiriliş tarzı  yüzünden krize giren bir evlilik..Kalbi adeta taşlaşmış bir erkek kocası tarafından sevilmediği duygusu ile evliliğini bitirmeye kararlı genç bir kadının hikayesi idi..

Arzu Kıvılcımı-Carol Marinelli 

Bu ayki High Life serisinden çıkmış olan Arzu kıvılcımını çok severek okudum.Çok duygusal hikaye idi.Eşini yeni kaybetmiş çaresiz bir babanın dramı üstelik br an önce evlenip erkek varis edinmesi gerekiyordu..Emir'in tüm sorunu bu değildi tabii ki..

Geçirdiği kazadan sonra bir daha çocuk sahibi olamayacak genç ve güzel bir kadının hikayesi vardı..Emir'in bir yaşındaki ikizlerinin dadılığını yapıyordu.Onları öz çocukları gibi seviyordu ..Emir'in çocukları ile ilgilenmediği fazla geleneksel davrandığı fikrinde idi..

İşte o yüzden  işten kovalanmayı göze alarak onunla konuşur..Fakat bu konuşmadan aralarında oluşan ani çekim işin içinde değildi..Amy'ye göre aralarındaki birden başlayan ilişkinin geleceği olmayacaktı..
Severek okudum..Şeyhli hikayeleri pek sevmediğim halde...


Bir Gece Ansızın Nora Robers


Nora Roberts'in Orginal adı Night Moves olan Bir Gece Ansızın isimli kitabı yazarın diğer kitaplarına biraz vasat bulsam da severek okudum.Polisiye temaları ile kurgulanmış duygusal bir hikaye idi..Dünyaca ünlü bir bestekarın kargaşa ve kalabalıktan kaçmak için taşındığı bir kasabaya yerleşme hikayesi idi.. Maggie yeni aldığı evi hem  tadilat yapıyor hem yerleşiyordu..

Sıra bahçenin tasarlanıp düzenlenmesine gelince kasabada bu işlerin ustası Cliff Delaney ie anlaşır..Yeni evinde bir takım gizemli sesler de duymaktadır..Bahçe düzenlenmesinde bir havuz istemesi ile olaylar başlar.Çünkü kazıda kafatası bulunur. Bir yandan bu durum le uğraşırken bir yandan da Cliff ile arasında oluşan yakınlaşması ise derinleşiyordu..
Nora severler bu kitabı kaçırmayın...


Bitmeyen Rüya - Lynne Graham 

Bu ayki Stars of Romance serisinin ikinci kitabı Lynne Grahamın Bitmeyen Rüya isimli kitabı idi.Orjinal adı Angel of Darkness olan bu kitabı ilk kitapdan daha çok beğendim..Bazı yerlerde kadın karakter beni çok sinirlendirdi..Yine yanlış anlamalar vardı bu hikayede..

Bu hikayede kahramanlarımızın anne ve babalarının evliliğinden dolayı üvey kardeşliği söz konusu idi..Yıllar önce yanlış anlama dolayı  ile birbirleri ile yıllarca görüşmeyen bu ikilinin anne ve babaları boşanmıştı. Angelo bunda en büyük suçlu olarak Kelda'yı görüyordu.

Fakat anne ve babaları tekrar barışarak evlenmeye karar verince bu sefer Kelda'nın ayrılmalarına sebep olmasını engellemek istiyordu..Bu ayrılık süresince babası çok mutsuz olmuştu. Kendisi de onunla yaşadığı kötü hatıralar olmasına rağmen ona olan tutkusunun önüne geçemiyordu..
Sonunda yıllar sonra tekrar yolları kesişmiş kendisi başarılı bir iş adamı Kelda'da ünlü bir fotomodel olmuştu.Hali hazırda ise yeni bir skandal yaşamış ileri o yüzden de sekteye uğradığı için maddi zorluğa girmişti...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder