16 Haziran 2013 Pazar

Harlequin Highlife Haziran





Kadınlar Ne İster Sandra Marton
Orjinal adı The Ruthless Caleb Wilde
Goodreads Puanı : 5/4,04


Güzel bir kitapdı Sandra Morton çoğunlukla aniden oluşan tutkulu aşkları işliyor.Wilde Kardeşler serisinin ikinci kitabı Kadınlar Ne ister de öyle bir kitap idi..
Sage'i mutlak bir tecavüzden kurtaran Calep Wilde bu güzel kadının etkisine girdikten sonra ondan ayrılamaz aralarındaki önce mutlak bir tutku sonra yakıcı bir aşktır..Aralarında yanlış anlamalar olur birbirlerini kırarlarsa da..Yollarının tekrar kesişmesi kaçınılmazdır...
Sevdim ben bu romanı...Kafayı dağıtmak için birebir...


Hırçın Güzel Melanie Milburne
Orjinal adı: The Venadicci Marriage Vengeance
Goodreads Puanı : 5/3,14


Harlequin Yazarlarının içinde en sevdiğim yazarlardan Melanie Milburne gerek kurgusu gerek duygu derinliğini ve tutkusunu okumayı çok seviyorum..

Yine beni yanıltmadıgı için çok mutluyum..Güzel bir hikaye idi Hırçın Güzel..Zengin bir ailenin görünüşte şımarık bir kızı vardı..Ona da umutsuzca aşık olan bir erkek..Tanışmaları çocukluklarına kadar gidiyordu..Geçmişte Vinn Venadicci'ye epeyce çektiren Gabby St Clair'in yardıma ihtiyacı vardı..Ailesinin bozulan maddi durumunu bir an önce düzeltmesi gerekiyordu..Hasta olan babası umudunu ona bağlamıştı.

Bu iş için çocukluk arkadaşı Vinn'den yardım istemeye karar verse de aralarındaki geçmiş bunu zor kılıyordu...Vinn yardım etmeyi kabul etsede karşılığında istediği çılgınca idi..Ama Gabby çaresizdi..


Tutkular ve Gerçekler Sandra Marton
Orjinal Adı : The Dangerous Jacob Wilde
Goodreada Puanı : 5/4,17


Wilde Kardeşlerden Jacop Wilde'in hikayesi idi..Savaş Kahramanı Jacop Afganistandan gözünü kaybederek dönmüştü.Yaraları ve kabusları vardı..Evine döndüğünde geçici olarak dönmeyi düşünmüştü ama olaylar planladığı gibi gitmedi..
Sandra Marton'un kurgusu yine devrede idi..Jacop tedavi olduğu süre içinde kesinlikle cinselliği aklına getirmediği gibi bununla ilgili bir isteği yoktu bile. Fakat karşısına çıkan Addson'u gördüğü andan itibaren bu adam yeni yetme ergene dönüşmesi bana çok ilginç geldi..Fakat Addison çok zor bir kadındı geleceğinde Jacop gibi buyurgan bir adama yer yoktu..
Aralarındaki çekim ne kadar yakıcı olursa olsun..










Heidi Rice UNutulmayan Gece

Orjinal Adı :One Night, So Pregnant!
Goodreads Puanı 5/3,54
Brothers & Sisters  Serisinin 4. Romanı..
Serinin daha önceki romanlarını okumadım..Ama tekli de okunabilir olsa da  sanki kopukluk vardı..



İki zorlu kişiliğin aşkı.İki tarafında sırları var..Uzun zamandır yolunda gitmeyen beraberliği biten Tess bir davette karşılaştığı ve etkilendiği Nat ile birlikte olur..İki tarfa içinde tek gecelik ilişkilerden dir..Ama Tess hamile kalmıştır maddi durumu çıkmazda dır fakat çok gururludur da..
Yine de Nat'in bu hamilelikten haberi olması gerektiğine inanmaktadır işte bu yüzden hamileliğini Nat'e haber verir..
Fakat aldığı tepki inanılmazdır..Nat çocouğun kendinden olduğundan emin değildir..Fakat yinede aklında takılı kalmış olduğundan kesin emin olmak istemesi ve Tess'inde buna tepki göstermesi..Gel gitleri çok olan bir ilişki idi kısaca..
Başlarda aralarında ilişki olması bile inandırıcı olmaması fakat birbirlerinden uzak kalamamalrı ve sırları olan bir romandı..Okurken bazen çok sinirlendim..Kadın çapkın adam çapkın...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder