21 Haziran 2013 Cuma

Harlequin Mystery Raintree 2 Adalet - Linda Wintead Jones




Adalet : Linda Winsted Jones
Orjinal Adı: Haunted
Sayfa : 222
Çeviri: Zeynep Arda
Goodreads Puanı :5/3,71


Bayıldım harika bir macera idi...Bence ilk kitap Cehennemden her bakımdan daha iyi idi..Üzgünüm ama bu sefer Linda Howard gölgede  kaldı Lİnda Winstead Jones'ın yanında..Hikayede hiç bir kopma kafa karışıklığı yoktu..İlk kitapda da yoktu ama sanki bu hikayede aşk,macera romantizm müthiş idi..Vee Dante'den Gideon karakterini daha çok beğendim..

İlk kitaptaki Lorna karakteri kadar Adalet'teki Hope karakteri de beni sinir etti zaman zaman..Fakat bu macerada kurgu karakterler çok daha iyi harmanlanmıştı. Gideon Raintree 'nin beceriside elektrik üzerine Dante'nin alevler üzerine olduğu gibi..Hope Lorna'nın aksine o şartlara göre normal sayılacak bir insandı. Onun öyle doğa dışı güçleri yoktu..O da Gideon gibi polis idi yeni Gideon'un çalışma arkadaşı olmuştu.Gideon'un en son istediği şey ise bir çalışma arkadaşı idi..ÇÜnkü cinayetleri soruştururken kurbanların ruhu ile konuşabiliyordu bunu da ortağının görmesine izin veremezdi..

Fakat gelişen olaylar Kendi klanın peşindeki amansız düşmanlarının tuzaklarına karşı koymak için Hope'ın yardımına da ihtiyaç duyabileceği ve ona karşı müthiş bir çekim duyabileceğini önceden farkedememişti..Doğa üstü güçlerine ve rüyalarına giren ve kızı olduğunu iddia eden Emma'ya rağmen..
Çok güzel bir hikaye idi ve buda ilki gibi tam da yerinde bıraktı..Serinin üçüncü ve son kitabı Sığınak'ta Ansaralar  ile olası bir savaş var..Ve diğer Raintree Mercy'nin hikayesi var..Kesinlikle tavsiye ederim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder