10 Haziran 2013 Pazartesi

Haziran Harlequinlerinden Seçmeler...




Bir Gece Sonsuzluk - Maureen Child

Oldukça güzel kurgusu vardı...Çocukluk aşkı aile,çocuk temaları ağırlıkta idi.
Gelgitleri olan bir hikaye idi..Sadie'nin akıl almaz inadı ve kararlılığı. Rick'in de aynı şekilde cevap vermesi aralarındaki ilişkiyi zaman zaman geriyordu..Yine de okurken sıkılmadan okudum hikayeden çok zevk aldım..
Çekingen,sessiz  Sadie çocukluğundan beri Rick PRuitt'e aşıktı ama o iyi bişr kızdı asla ailesinin sözünden çıkmazdı..Öyle ki babasının uygun gördüğü onu sevmeyen bir erkekle de ailesinin isteği üzerine evlenmişti.Ama bu evlilik yürümemişti..
Aynı kasabadan aşık olduğu Rick ile karşılaştıklarında aralarında bir yakınlaşma geçer.Ordu da görevli olan Rick'in göreve dönmesinden sonra her şeye normale ikisi de kendi hayatlarına dönerler..
Fakat Sadie o geceden sonra hamile olduğunu fark etmiştir..Bunu Rick'in annesi ile de paylaşmıştır..Rick'in görevinin tehlikesi yüzünden ona söylememeye karar verirler.Aradan üç yıl geçmiştir.Kasabaya dönen Rick bu arada annesini kaybetmiştir.Bir çatışma sırasında çok sevdiği arkadaşını kaybettikten sonra kafasını dinlemek için geri  geldiğinde Sadie ile yolları ister istemez kesişir..
Hiç bir şeyden haberi olmayan Rick ve konuşmaları gereken zamandan hep korkan Sadie için hiç bir şey
eskisi gibi olmayacaktır...


Aşk Ruleti-Cat Schield



Cat Schield'in hikayeside fena değildi boş vaktinizde okunacak türde bir romandı.Konu bildik tanıdık bir konu idi..Patron ve çalışan hikayesi..Ona aşık olan eleman ve varlığı yokluğunu farketmeyen bir patron..Tam çerezlik bir kitap idi..

Başarılı Karizmatik iş adamı Sebastian Case'in dört yıldır asistanlığını yapan Missy Ward kendine yeni bir hayat kurmak için işinden istifa etmesi ile patronunun hayatı allak bullak olur..ONun hayatında olmasına çok alışmış olması onu ikna etmek için yanına gittiğinde genç kadındaki inanılmaz değişim karşısında şok olur..Çünkü genç kadının eski Missy ile alakası yoktur..
Missy ise patronunun  esnek çalışma saatleri yüzünden son sevgilisi tarafından terkedilmiştir..Yaşının ilerlemesi ve çocuk sahibi olmak isteyen Missy'yi bu kararı almasına yol açmıştır.
Ayrıca bencil patronuna karşı da duyduğu hisleri  yüzünden sağlıklı bir birliktelikte yaşayamamaktadır..
Sebastian ise onu kaybetmemek için elinden geleni ardına koymayacaktır..



Kızıl Güzellik Lynne Graham



Lynne Graham Yunanlı erkekler hakkındaki ön yargımı kırdı diyebilirim..Anlatımı ve kalemi o kadar güzel ki bayılıyorum bu kadının kalemine..Bazen salt duygusallık bazen ilişkilerin gerginliğini çok iyi yansıtıyor..
Bu hikayede kahramanlarımız Melek ve Şeytan'ın ilişkisi üzerine kurgulanmıştı.Tecrübesiz Maddie Conway
ve Milyarder çapkın Giannis Petrakos'un hikayesi.Tecrübesiz Maddie'nin bu azılı çapkını dize getirme hikayesi idi..BU romanda ben biraz Charlotte Lamb'ın  izleri hissetim...Bu gelgitler onun romanlarında çok olur..Bu da oldukça hoşuma gitti..Yer yer romantik sahnelerin olduğu güzel bir hikayedi. Tavsiye ederim..

Maddie yıllar önce ölen ikizi için yardım eden Giannis'i hiç unutamamıştı..Aradan yıllar geçmiş Maddie Giannis'in iş yerine  geçici eleman olarak işe başlamıştı..Karşılaşmalarında ikisi de birbirlerinden etkilenmişlerdi..
Giannis çevresinden zengin bir sosyetik dilber ile uzun zamandır nişanlı idi..Nişanlısı onun klasına çevresine göre uygun bir eşti.Ama ona karşı pek de bir şey hissetmiyordu ki aklında ona karşı sadık olmak yoktu..
Fakat Madiie ile karşılaştığında onun güzelliğine çekiciliğine karşı gelemedi her şey bir an oldu..Güzel bir aşk romanı idi..




Satılık Kalp Sarah Morgan


Sarah Morgan bu yazar benim favorilerim arasına girdi.Kalemine bayılıyorum.Umarım daha sık okuyabiliriz bu yazarı..Bu ar ki Stars Of Romance serisindeki ikinci hikayedi. Burada da  kadına şiddeti içeren bir hikaye vardı.Selena Antaxos 'un dramatik bir hikayesi vardı. Yıllarca annesi ile babasından zulüm gören küçük bir genç kızın direnme gücü şiddete karşı koyuş tarzını işliyordu  bu roman..Bir de ona yıllar önce moral ve cesaret veren bir genç adamın tavsiyesini dinleyip göstediği inanılmaz dayanma gücünü görüyoruz bu hikayede.

Bu genç adam ise babasının can düşmanı olan bir genç adamdı..Yıllar once annesini baştan çıkarıp yuvasını dağıtan bu adam ile çok özel hesabı vardı Stefanos Ziakos'un ve yıllar sonra karşısında rahibe kılığında gördüğü Selena'yı tanıyamamıştı..Fakat bu ezeli düşmanının kızı ayağına kadar gelmişti bu bulunmaz fırsattı onun için..BU fırsatı da kaçırmadı ama Selene'yi tanıdıkça ve onun babası ile problemlerini öğrendiğinde kendi intikamını unuttu..Çok güzel bir hikayedi bir şans
 verin bence..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder