27 Mayıs 2014 Salı

Aşka İkinci Şans- Jennifer Probst



Orjinal Adı :The Marriage Trap
Edisyon Adı : Aşka İkinci Şans
Yazar Adı : Jennifer Probst
Goodreads Puanı : 5/3,92
Puanım :5/4


Beyaz dizi severlerin hoşlanacağı bir yazar Jennifer Frobst.
Beş kitaplık bir serinin ikinci kitabı Aşka İkinci Şans
yine sıkılmadan severek okudum. Daha önce de dediğim gibi tam bir tatil özellikle sahil kenarında okunacak bir roman.Roman su gibi akıyor zaten özellikle moraliniz bozuksa bu yazarı tavsiye ediyorum. Çünkü bir anlığına da olsa sizi kendi büyülü dünyasına alıveriyor.

Bu macera da en çok romanın erkek kahramanı olan Micheal'in İtalyan asıllı ailesine bayıldım. Aile olmanın ne demek olduğunu güzel işlemişti yazar.

Diğer tarafta da romanın kadın kahramanı Maggie'nin kopuk olan aile ilişkileri Michael'in ailesinin  yanında oldukça da sönük kalıyordu. Çünkü sadece ağabeyi Nick ile ilişkisi sürüyordu anne ve babası  ile ilişkisi oldukça kopuk kopuk idi. Yalnız bırakılan küçük bir kız çocuğu idi aslında. Başının çaresine bakmaya alışmış bir kız çocuğu. Duygusal ilişkilerinde de kendi kuralları ile erkeklerle çıkıyordu. Görünüşte ikili ilişkilerinde  erkeklerde başarılı ama genç yaşta kırılan kalbini bir daha o duruma düşürmemeye yeminli idi. Bir daha hiç bir erkeğe güvenmeyecek kuralları o belirleyecekti.

Michael ise  yakışıklı başarılı bir İtaltan asıllı bir iş adamı idi. O da uzun zamandır özellikle ikili ilişkilerinde kendini boşlukta hissetse de evlenmeyi düşünmüyorde ama kız kardeşinin evliliğinin onu evlenmesine bağlı olduğunu öğrenince bunu çözmeye karar verir. Aile bağları oldukça kuvvetli olması ve çok sevdiği annesinin üzülmemesi için geçici olarak evli olmaya karar verir.

Çocukluk arkadaşı Alexa'ya aşık olduğunu iddia eden Maggie ise bunun için ona göre mükemmel adaydı.
Maggie bu teklifi Alexa'yı rahat bırakması şartı ile kabul eder.Birlikte Milano'ya gidecekler Michael'in ailesine rollerini oynayacaklar ve Veneziala 'nın sevdiği ile evlenmesini annesine kabul ettireceklerdir.

Plan budur ama hesapta ailesinin Maggie'yi bu kadar sevmesi ve kabullenmesi yoktur. Bu bir hafta da birbirlerini tanıdıkça birbirlerini yanlış tanımış olduklarını anladıkları gibi aralarındaki cinsel gerilim gün geçtikçe daha da artmakta olması işleri karıştırmaya zorlaştırmaya başlar.

Oldukça severek okuduğum eğlendirici bir romandı. Kafanızı rahatlatmak günün stresinden arınmak isterseniz tavsiye ederim.

Marriage to a Billionaire
1. The Marriage Bargain (2012) İlk Öpücüğün Büyüsü
2. The Marriage Trap (2012) Aşka İkinci Şans
3. The Marriage Mistake (2012) Adım Adım Mutluluk
4. The Marriage Merger (2013)
5. The Book of Spells (2013)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder