15 Ağustos 2014 Cuma

Aşka Düşünce-Marie Force



Orjinal Adı: Fool For Love
Edisyon Adı :Aşka Düşünce
Yazar : Marie Force
Goodreads Puanı : 5.4/28
Puanım :5/5

Marie Force ile ilk tanışmam serinin ilk kitabını okumadım ve okumadığıma çok pişman oldum. Yazar karakterleri özellikle erkek karakterleri rüya gibi yazıyor. Gerçek olamayacak kadar muhteşem karakterler.
Tam anlamı ile çok güzel bir tatil kitabı. Elinize alacaksınız,güneş kreminizi sürdükten sonra şezlonga kurulup okumaya başlayacaksınız.

Güneş kreminizi fazlaca sürmenizi tavsiye ederim zira kitabı elinizden bırakamıyorsunuz. Bana da aynısı oldu kitabı elimden bırakamadım. 

Yazarın çok akıcı bir uslubu var. Aynı yayınevinden çıkan Bella Andre'den Marie Force'ı daha çok beğendim. Daha güzel yazıyor erotizmi işliyor ama daha kıvamında. Kısaca takip edeceğim bir yazar olacak.Fakat aldığım duyumlara göre yazarın oldukça duygusal hikayeleri de varmış.Umarım onları da okumak nasip olur.

Marie Force'ın Aşka Düşünce isimli romanı McCarthys of Ganset İsland serisinin ikinci kitabı..İlk Kitabı Bir Aşk Çarpıntısı..İlk Hikayede Mac ile Maddie ikinci hikayede Joe ile Janey'in hikayeleri. Janey Mac'in kız kardeşi. Joe'da Mac'in en güvendiği dostu..Yıllardır Janey'e aşık..
Janey tam 13 yıldır birlikte olduğu nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yapıyor..Evlenmek üzereler. Janey nişanlısına sürpriz bir ziyaret yapıyor ve onu başka bir kadın ile aynı yatakta yakalıyor.Bir süre onları izledikten sonra oradan kaçıp her zaman ona destek olan dostum dediği Joe'yu arayıp ona sığınıyor ve hikaye başlıyor..
Joe yıllardır ona aşık olmasına rağmen Janey'in David ile olan ilişkisini öğrendikten sonra kenara çekilerek onun mutluluğu ile teselli olmayı tercih etmişti.

Joe ile Janey devamlı şekilde arkadaş toplantılarında görüşüyorlar,arkadaşlıkları devam ediyordu..Kendi hayallerini gerçekleştiremeyen Joe aileden kalan şirkette çalışıp deniz kaptanlığı yapıyordu. Janey'de kendi hayallerinden David'in okuması için vazgeçmişti.

Janey veteriner olmak istemişti olamamıştı..Joe ise çok yetenekli olduğu ressamlık kariyerine başlayamamıştı.
İkisi de hayallerini gerçekleştirememişti.Aşk hayallere set çeker miydi?
İşte bunun cevabı Aşka Düşünce'de..

Güzel bir aşk romanı okumak istiyorsanız... Tam size göre bir yazar..Roman...





McCarthys of Gansett Island
1. Maid for Love (2011) Bir Aşk Çarpıntısı
2. Fool for Love (2011) Aşka Düşünce
3. Ready for Love (2011)
4. Falling for Love (2012)
5. Hoping for Love (2012)
6. Season for Love (2012)
7. Longing for Love (2012)
8. Waiting for Love (2013)
9. Time for Love (2013)
10. Meant for Love (2013)
10.5. Chance for Love (2014)
11. Gansett After Dark (2014)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder