17 Ağustos 2014 Pazar

Milyonluk Kirli Sır- C.L.Parker




Orjinal Adı : A Million Dirty Secrets
Edisyon Adı : Milyonluk Kirli Sır
Yazar : C.L.Parker
Goodreads Puanı : 5/4.07
Puanım 5/3,5


Bu ara çok tutulan gündemde olan erotik romans türünde yazılmış bir roman idi.Grinin Elli Tonu serisini sevenler bence bu seriye bayılacaklar. Kendine özgün hikayesi varsa da oldukça benzer yanları da vardı.
Yazarın kalemi akıcı idi. Birinci şahıstan hem kadın hem erkek karakter tarafından anlatımını sevdim.
Genel de beğendiğim bir hikaye olsa da bazı yerlerini yazar deyim yerinde ise pas geçmiş. Hiç değinmemiş.
Hikayenin konusu duygusal sahneler ile işlenseydi süper olacak bir hikayesi olurdu.

Hem ağlar hem duygulanırdık. Hem de ikili arasındaki tutkuyu daha güzel hissedebilirdik. Ama yazar E.L:James'den çok etkilendiği için yer yer bazı deyimleri onun başka isim verilmiş hali idi. Mesela Gri'de kadın kahramanımızın içindeki Tanrıça iken burada Fahişe idi..

Milyon Dolarlık Kirli Sır'ın konusu yıllar önce TV'lerimizde yayınlanan başrollerini Berguzer Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı Binbir Gece'yi çok anımsatmakta. Yalnız burada erkek kahramanımızın iş ortağı bir numaralı düşmanı.Yani adamcağızın en azılı düşmanı yanı başında içinde..

Romanın kadın kahramanı Laine pek sosyal olmayan bir genç kız.Annesi kanser hastası.Maddi durumları ise çok bozuk. Özellikle annesinin tedavisi için yaptıkları masraflar ile maddi olarak ailece iflas etmiş durumdalar.
Laine'in aklına vücudunu  bir açık artırma ile satmak geliyor. Özellikle bekaretini..Kolları sıvayıp işe girişiyor..Oldukça yüksek bir fiyata onu Noah Crawford isimli yakışıklı ve karizmatik bir iş adamı satın alıyor..

Laine onun gibi bir adamın neden bu yol ile kendine seks kölesi almak istediğini merak ediyor ve öğreniyor..Noah kesinlikle bir bağ olmadan ihtiyaçlarını gidereceği bir beden alma peşinde.
Fakat tüm planlar on beş gün içinde bozuluyor..İki tarafta duygusal anlamda bozguna uğruyor. Birbirlerine aşık oluyorlar...

Aslında konu olarak yazar kurguyu derinlik katarak işleyebilse idi muhteşem bir hikaye olurdu. Roman sonlara doğru oldukça düzeldi..Seks sahnelerini kararında buldum bu tür romana göre..Yine de serinin ikinci romanını merakla bekliyorum..
Aşk romanı severler ve erotizmden hoşlananlar tam da size göre bir hikaye..

Serinin Diğer Kitapları:
#1 A Million Dirty Secrets / Milyonluk Kirli Sır
#2 A Million Guilty Pleasures :Milyonluk Düet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder