9 Eylül 2013 Pazartesi

Michelle Willingham // Özgürlüğe Hasret




Özgürlüğe Hasret
Michelle Willingham
Orjinal adı: Claimed By The  Highland Warrior
Goodreads Puanı : 5/3,87
Puanım: 5/4


Michelle Wiilingham'ın en koyu fanlarındanım diyebilirm..Bu yazara bayılıyorum...Ne yazsa okurum...Özgürlüğe Hasret orjinal adı  Claimed By The  Highland Warrior olan MacKinloch serisinin ilk romanında Bram'ın hikayesi idi..Çok dokunaklı bir hikaye idi..Çaresizlik,esaret ile kurgulanmış bir romandı..
16 Yaşında iken evlendiği gün savaşa giden Bram yedi yıl süren bir esaretten kaçarak geride kalan kardeşini kurtarmak için klanına geri dönüyordu..
Karısı Nairna'dan ayrı kaldığı yıllar içinde esirken hep onun varlığına tutunup hayatta kalmayı başaran Bram geri döndüğünde bıraktığı her şeyin eskisi gibi bulmayı beklemese de karısının başkası ile evlendiğini görmeyi ummuyordu..
Hikayede aile bağları sadakat temaları ile süslü idi.Biraz anlatımı durağan bulsam da sevdim hikayeyi bir çırpıda bitirdim..
Gelecek hikayeleri daha çok merak ediyorum..İkinci Hikaye oranca kardeş Alex'in sorunlu evliliğini üçüncü roman da geride esir düşen Callum MacKinloch'un hikayesi asil İngiliz Lady Marguerite de Montpierre ile..
Historical,Orta Çağ temalarını seviyorsanız üstelik İskoç Hikayeleri meraklısı iseniz bu hikaye tam size göre...

MacKinloch Clan

1. Claimed by the Highland Warrior (2011) Özgürlüğe Hasret
2. Seduced by Her Highland Warrior (2011)
3. Tempted by the Highland Warrior (2012)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder