17 Haziran 2014 Salı

Uzun Yağmurlardan Sonra - Bella Andre



Orjinal Adı : The Look of Love
Edisyon Adı: Uzun Yağmurlardan Sonra
Yazar : Bella Andre
Goodreads Puanı: 5/3,92
Puanım : 5/3




Smith - Aktör
Marcus - Şaraphane sahibi
Chase - Fotoğrafçı
Ryan - Pro beyzbol oyuncusu
Zach - Oto servis zinciri sahibi
Gabe - İtfaiye
Lori (Yaramaz) - Dansçı / kareograf
Sophie  - Kütüphaneci

Bu sekiz kardeşin maceralarını okuyacağız.. Ama araştırdığımda yazar bu seriye ait 13 kitap yazmış gerçekten de o kadar kardeşin macerasını yayın evi yayınlarsa okuyup göreceğiz.
Romanın arka kapakta konusunu okuduğumda çok ilgimi çekmişti. Fakat romanı okumaya başladığımda başlarda çok güzel giden konu erotik bir romana dönüştü. Aşk ile tutkuyu çok daha iyi harmanlayabilse idi belki ortaya çok daha iyi bir hikaye çıkacaktı. Özellikle mastürbasyon sahnesi hikayede çok çarpıcı idi. Ama sonrada hikaye istediğim gibi gidemedi.

Başları her sıkıştığında sevişen bir çift gördüm. Tutkulu aşkın en iyi yazanlardan Sylvia Day ve Nicole Jordan'ın yeteneğini aradım mesela. Ama yine de çabuk karar vermek istemiyorum bu günlerde yazarın ikinci kitabı Şiir Gibi çıkıyor onu da okumak istiyorum.
Serinin ilk kitabı Uzun Yağmurlardan Sonra'da Chase Sullivan ve Chloe Peterson'ın hikayesi. Chloe yaralı bir kadın karakter Chase ise günü birlik ilişkiler yaşayan yakışıklı karizmatik bir fotoğrafçı.
İkisi yağmurlu bir gecede Chase Chloe'ye yoldan çıkan arabasının yanında çaresiz bir halde karşılaşıyor..

Chloe çok ürkek , korkmuş , üşümüş halde iken ona yardımını kabul ettiriyor. Ağabeyi Marcus'un evine götürüyor.Ona yardım etmeye çalşıyor. Chloe ayrıca yaralıdır.Eski Eşinden gördüğü şiddet yüzünden apar topar  kaçmak zorunda kalmıştır.
Chase onu ürketmeden yardım etmeye çalışırken bu güzel kadından çok etkilenmiştir. Chloe için de durum farklı değildir uzun zamandır unuttuğu duygular yüz üstüne çıkmıştır..
Bence tam bir tatil kitabı kafanızı boşaltmak istiyorsanız okumak için  tam da zamanı dır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder