8 Temmuz 2014 Salı

Aşkın Peşinde-Susan Mallery



Orjinal Adı : Hot On Her Heels
Edisyon Adı : Aşkın Peşinde
Yazar   .  Susan Mallery
Goodreads Puanı : 5/4,12
Puanım. 5/4 

Efsanevi Titan Kardeşlerin son macerasını da bitirdik. Çok güzel bir seri idi benim için.Önce Lex ve Cruz ikinci kitapta Skye ve Mitch Üçüncü kitapta İzzy ve Nick'in maceralarını okurken Titan Kızkardeşlerinin babaları Jed Titan ile mücadelelerini üvey ağabeyleri Garth Duncan ile savaşlarını işliyordu.
Titan Kızlarının bir de çocukluk arkadaşları vardı Dana Birch..
Kendisi Şerif yardımcısı idi ve Garth Duncan'a da arkadaşlarına zarar verdiği için epeyce de takmış durumdaydı.

Garth Duncan'ın Jed Titan ile sorunu yıllar öncesine dayanıyordu ve artık hesaplaşma vakti gelmişti ona göre..Çünkü annesinin bugünkü durumunda Jed sorumlu idi. Kathy yıllar önce büyük bir rahatsızlık geçirip ameliyat olaması gerektiğinde, Garth ona gidip yardım istemişti. Ama Jed onu kapı dışarı ettiği gibi tehdit de etmişti ona hakaretler ederek üstelik..

Kathy ile birlikte olan Jed onunla ayrıldıktan sonra iki evlilik daha yapmış iki kızı daha olmuştur. Kathy'den Garh dünyaya gelmiş ama onları özellikle Garth'ı ailesinin içine sokmamış ve dışlamıştır.

İşte Kathy'nin rahatsızlığında ondan yardım istemeye giden Garth Jed'in öz be öz oğlu olmasına rağmen kovulmuş ve tehdit edilmişti....İşte Jed ile Garth'ın arasındaki tüm mesele buydu..
Aileden dışlanması ve annesinin ameliyattan sonra normal haline dönememesi yüzünden Garth'ın içi intikam doluydu. Çalıştı çalıştı çok zengin ve güçlü adam oldu. Sıra Jed'den intikam almaya geldi ve onun canını yakmak düşüncesi ile Lex,Skye ve İzzy'nin canını yakarak ondan intikam almaya çalıştı.


Fakat Jed'in hiç bir şey umurunda değildi ki..Düşündüğü gibi Jed'in canını yakamamıştı.

Dana Birch ise Titan kızlarının çok yakın arkadaşları idi. Sözüm ona Garth Duncan'ın her adımını izleyecekti. İzzy'nin petol kuyusundaki patlamadan sonra neredeyse ölecek olması ve şüpheler Garth'ın üzerinde toplanmıştı..Ama Garth'ı izlemeye alayım derken Dana onun çekimine gireceğini tahmin edemezdi tabii ki..

Çocukluğunda aile içi şiddete maruz kaldığı için erkeklere karşı güvensiz idi. O kötü günlerin etkisi ile hayatına giren erkekleri ise onun idare edebileceklerinden seçiyordu. Fakat Garth o çıktığı özelliği olmayan adamlara benzemiyordu.Garth klas bir erkek idi. Tüm acımasızlığına rağmen kaliteli ve zengin bir hayatı vardı. Ve Dana'yı önemsiyordu.Hatta onun yanında olması çok hoşuna gidiyordu.Garth Duncan Titan Kızlarının istilasına uğrar çünkü ilişkilerini en başından fark etmişlerdir. Can  dostlarının kalbini kırmasını istememektedirler.

Diğer taraftan da Jed'in gerekli dersi alması konusunda hem fikir olup ağabeyleri ile işbirliği yapmaya karar verirler.Onu aile içine de alırlar.Jed'in hakkında delil toplanmaya başlar. Çocuklarının işbirliği içinde çalıştığını gören Jed Titan Garth ve Dana ilişkisini öğrenmiştir ve Dana'ya saldırı düzenler.

Dana bunu herkesten saklayacak olayları tek başına göğüs germeye çalışacaktır. Çünkü arkadaşları onun ailesidir.  Onlar için canını bile verecek kadar çok seviyordur. Onlar için başlarda hiç haz etmediği adamı takip etmek zorunda kalması bile canını fazla sıkmaz. Fakat zamanla özellikle ilişkileri başladıktan sonra ona aşık olduğunu anlamak onu çok zorlayacaktır.

Özellikle Dana'nın Garth'a aşık olduğunu anladığı sahne çok güzeldi.O sert kadının geçirdiği evrim çok güzeldi.O sahneler okunmaya değer..

Roman da Jed Titan ve Kathy Duncan arasındaki sır da açığa çıkıyor. Ve Jed titan kelimenin tam anlamı ile belasını buluyor ama en çok bu üzmüyor onu..Onu da kitaptan okuyun derim.

Susan Mallory'nin Lone Stars Sisters serisi yazar hakkında fikrimi değiştiren bir seri oldu.Yazarın daha önce başka yayınevinden çıkan kitaplarını pek de sevmemiştim. Ama Lone Stars Serisinin her bir kitabı kendine has güzellikte idi. Serinin tüm kitaplarını severek okudum..Bence çok başarılı da bir seri oldu..

Yazarın diğer kitaplarını da Pegasus Yayınları'ndan bekliyoruz.Umarım fazla beklemeyiz. Bence bu seri aşk,romans,entrika,aile bağları,dram ,macera tarzında kitap okumayı sevenler için ..


Lone Star Sisters Serisi :

1. Under Her Skin (2009) Bana Bir Aşk Borçlusun
2. Lip Service (2009) Aşkın İki Yüzü
3. Straight From the Hip (2009) Hüznün Gölgesinde Aşk 
4. Hot On Her Heels (2009) Aşkın Peşinde



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder