14 Temmuz 2014 Pazartesi

Gece Yarısı Külleri - Lara Adrian


Orjinal Adı : Ashes of Midnight
Edisyon Adı : Gece Yarısı Külleri
Goodreads Puanı : 5/4,17
Puanım : 5/4,5



Bu seriye bayılıyorum.. Ne kadar çabuk bitti. Çok duygusal hikaye idi. Şimdi gel de yeni kitabı bekle..
Romanın  çevirisi bence iyi idi. Kitap nasıl bitti anlayamadım. Bir de yazar diğer maceralardan ip ucları vererek kitabın akıcılığına yardım etmişti.

BU maceradaki kahramanlarımız Önceki kitapta aniden ortadan kaybolan Andreas Reichen ile Başka soylu ile evli olan Claire Roth idi.

Hikaye bir aşk üçgeni ile kurguluydu. Claire Roth yaklaşık 30 yıl önce aşık olduğu Andres'in onu aniden terk edip gitmesinden sonra kırılan kalbini Wilhelm Roth ile onarmaya çalışmıştı. Akabinde de onunla evlenmişti. Ama onların evlilikleri diğer soyluların evliliği gibi değildi. Yaklaşık on yıldır kocası ile birlikte de değildi.
İkisi de kendi hayatını yaşıyordu. Wilhelm Rooth Claire'e karşı bir sınır çizmişti asla onu geçmesine izin vermiyordu.
Claire; onu terk eden  Andreas'ı öldü biliyordu. Evine düzenlenen bir saldırı da onu karşısında  tekrar görünce çok sevinir ama Andreas kin ile doludur.


Kocası Wilhelm Roth'u ailesine saldırı düzenleyip yok etmek ile suçlamaktadır. Buna başta inanmayan Claire  daha sonra Andreas'ın haklı olduğunu ve ona hala daha aşık olduğunu görecektir.
İçindeki intikam duygularına rağmen Anderas için de durum aynıdır.

Fakat Claire bir soylu vampir ile evlidir. Bu ömür boyu bir bağlılık gerektirmektedir. İkisin de önünde büyük bir engeldir.

Bir yandan intikam diğer yandan aşk arasında sıkışan Andreas seçimini hangi yönden kullanacaktır. Bir türlü idare edemediği Ateşi yönetme yeteneği yüzünden Claire'i terketmişti. Bu yeteneği ile onun kocasını öldürmeyi planlaması ve Dragon'un tekrar ortaya çıkması..Kocasının gerçek yüzünü görmesi..

Claire'in de olağanüstü yeteneği rüyalara girmek idi. Andrea ile rüyalarındaki sahneleri yazar çok güzel yazmıştı..

Çok severek okuduğum bir macera oldu.. Özellikle sonlara  bir sahne de çok duygulandım...Birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini anladıkları sahneler çok güzeldi...

Fantastik Paranormal hikayeleri seviyorsanız..Bu seri tam size göre...En sevdiğim serilerden..Lütfen çok geçikmesin yeni kitap...


     Midnight Breed Series

1. A Kiss of Midnight (2007) Gece Yarısı Öpücüğü
2. Kiss of Crimson (2007) Kızıl Öpücük
3. Midnight Awakening (2007) Gece Yarısı Uyanışı
4. Midnight Rising (2008) Gece Yarısı Çığlığı
5. Veil of Midnight (2008) Gece Yarısı Tuzağı
6. Ashes of Midnight (2009) Gece yarısı Külleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder