25 Ekim 2014 Cumartesi

Bir Aşk Çarpıntısı-Marie Force


Orjinal Adı : Maid for Love (The McCarthys of Gansett Island #1)
Edisyon Adı: Bir Aşk Çarpıntısı
Yazar : Marie Force
Goodreads Puanı: 5/4,01
Puanım: 5/5
Yeni favori yazarlarımdan Marie Force.Ne yazık ki ben bu seriyi bilmeden ikinci kitabından başladım..Hikaye birbirine bağlı olduğu halde yinede çok severek okudum. Yazarın erkek kahramanları kelimenin tam anlamı ile kusursuz günümüzün büyülü prensleri.
Daha önce okuduğum Joey ve bu kitap da okuduğum Mac isimli erkek kahramanlar  beni büyüledi diyebilirim.
Yayınevinin diğer yazarı Bella Andre gibi Marie Force'da aile bireylerinin hikayelerini yazıyor.Fakat Marie Force bence çok daha başarılı. Kurgusu ve duygu derinliği daha güzel..
Marie Force'ın Bir Aşk Çarpıntısı isimli romanı McCarthys of Ganset İsland serisinin ilk kitabı..Kitabımızın kahramanları Mac ve Maddie. Kitabın girişindeki ''Hayata Yön Veren Büyülü Anlar Vardır.'' sözü tam da bu hikaye için söylenmiş bir söz..
Madie ve Mac'in rastlantı sonucu çarpışmaları tam da bu söze uygun bir çarpışma.Hikaemiz bu çarpışma ile başlıyor.


Mac yıllar önce adayı ve ailesini terk ederek kendisine yeni bir yaşam kurmuş. Arkadaşları ile kurduğu şirket ile çok başarılı ve zengin olmuş başarılı bir işadamı. Fakat gerek iş yoğunluğu gerek iş gerilimi ve aşk hayatının başarısızlığı nedeni ile panik atak geçirince zorunlu bir tatile girmek zorunda kalmıştır.



Adaya adımını atar atmaz çarpıştığı Maddie'den büyülenir. Maddie ise  Thomas isimli küçük bebeği ile hayatta var olma savaşı veren bir genç kadındır. Annesinin düşüncesiz hareketleri geçmişte kendisine haksızca takılan bir lakap üzerine yapıştığı için bir türlü hayattan istediğini alamamış bir de aşağılanmış  bir genç kadındır. Çocuğunun babası ile de telefon mesajı ile ayrılması ise ayrı bir hikayedir..

Mac'in annesi Linda'nın işlettiği otelde kat hizmetlisi görevi ile çalışmaktadır. Kazaya uğradıktan sonra Mac'in yardımını kabul etmeye de mecbur kalmıştır..
Mac'in kim olduğunu da bilmemektedir. İşte Mac tam da burada devreye girer ve Maddie'nin yükünü azaltmak için ona yardım etmeye karalıdır. O kadar ki onun yerine otelde temizlik yapacak kadar...
Çok sevimli,sımsıcacık bir hikaye idi. Serinin ikinci kitabı Aşka Düşünce'de ikilinin hikayesi Janey ve Joe'nun hikayesi ile birlikte devam ediyordu.Aile bağlarından aşk,sevgi,fedakarlık temalarında okuduğum güzel bir romandı..Belki konusu çok bilindik idi ama yazarın tarzı ile bence okumya değer ..
Serinin diğer kitaplarını çok merak ediyorum..Aşk,romans,aile temalarını seviyorsanız tavsiye ederim...
 

Serinin Diğer Kitapları:
McCarthys of Gansett Island Serisi 


1. Maid for Love (2011) Bir Aşk Çarpıntısı


2. Fool for Love (2011) Aşka Düşünce 


3. Ready for Love (2011)
4. Falling for Love (2012)
5. Hoping for Love (2012)
6. Season for Love (2012)
7. Longing for Love (2012)
8. Waiting for Love (2013)
9. Time for Love (2013)
10. Meant for Love (2013)
10.5. Chance for Love (2014)
11. Gansett After Dark (2014)
12. Kisses After Dark (2014)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder