10 Ekim 2014 Cuma

Şeytanla Dans-Sherrilyn Kenyon




Orjinal Adı : Dance With The Devil
Edisyon Adı : Şeytanla Dans
Yazar Adı : Sherrilyn Kenyon
Goodreads Puanı: 5/4,39
Ouanım 5/5
Çok uzun uzun yorum yapmak istemiyorum Gece Avcıları serisinin 3. Kitabı Şeytanla Dans'ı okudum.. Yazar 25.kitabı yazmış.. Senede bir kitap yayınlanırsa 25 yıl sürecek..Lütfen biraz daha sık aralıklarla yılda en az üç kitabını yayınlayın yazarın..Aradan uzun bir zaman  geçtikten sonra hikayeleri önemli kısımlarını hatırlamakta zorlandığımız oluyor.
Yazarın hayal gücü o kadar kuvvetli kalemi o kadar güzel ki resmen yazara yazık oluyor...
Her okuduğum da hayranlığım daha da artıyor..


Şeytanla Dans'ta ki Gece Avcımız Zarek'in hikayesi çok dokunaklı bir hikayesi vardı. Okurken çok duygulandım. İnsanca yaşamanın ne demek olduğunu bilmeyen annesi ve babası tarafından hor görülüp rededilen bir köle idi.


Yediği dayaklar çektiği işkenceler yüzünden yaşamak bile istemeyen bir genç adamdı..Koruduğu köydeki insanların katledilmesinden sorumlu tutularak Acheron tarafından Alaska'ya sürülmüştü.Orada tam 900 yıldır sürgünde olması içimi parçaladı.
Astrid ise Adalaet Tanrıça'sı idi. Onu yargılayıp suçsuzluğunu  veya suçluluğunu tescillemek için karar verecekti.


Onun hayatını araştırırken karşılaştıklarına hazır değildi. Zarek'in çektiği acılara tanık oldukça onu yakından tanıdıkça tarafsızlığını yitirmeye başladı ve ona aşık oldu. Zarek'in de durumu farklı değildi.Kadınlar ile ilişkisi çoğunlukla ihtiyaç gidermekten başka bir şey değildi.Sevgiyi,sevgi ile kucaklanmayı bile bilmiyordu...
Astrid'e öylesine aşık oldu ki..Onun için cehenneme yalın ayak gidebilirdi..
Çok çok güzeldi...Tavsiyemdir...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder