3 Kasım 2014 Pazartesi

Çıplak Gerçekler- Liliana Hart



Orjinal Adı : A Dirty Shame
Edisyon Adı : Çıplak Gerçekler
Yazar : Liliana Hart
Goodreads Puanı :5/4,33
Puanım :    5/4






Adli Tıp Uzmanı J.J.Graves  ile kasabanın şerifi Jack'in maceraları serinin birinci kitabının kaldığı yerden başlıyor. Çok akıcı bir dil ile yazılmış bir seri yine çok severek okudum. Aslında birincil anlatımları pek sevmem. Fakat bu seri kendini okutuyor.

İlk kitapda büyük bir hayal kırıklığına uğramış ölümden dönmüş olan J.J.'nin kasabaya dönüşü ile başlayan cinayetler serisi..

Bu sefer kurbanlara ağır işkence ve darp izleri ile öldüren bir çete vardı karşılarında.Kasabaya yeni gelen Rahibin işkence ve darp ile öldürülmesi ile olaylar başlıyor. Araştırdıkça daha da işler sarpa sararken J.J.in Jack ile olan ilişkisi  çocukluk arkadaşlığından daha ileriye taşınıyordu. Çok güzel bir duygusallık ve tutku vardı aralarında. Jack'in engin sabrı sayesinde ilişkileri ilerlemeye başlaması ve cinayet fırtınasını araştırırken bir nevi yazar bize nefes aldırıyordu . 

Daha fazla ayrıntı ve detay vererek kitabı okuyacak olanların tadını kaçırmak istemiyorum..

Çok severek okuduğum bir roman oldu. Yazarın diğer serilerini ve kitaplarını da bir an önce okumak istiyorum ama bu serinin iki kitabı daha var önce o bitmeli.  

 Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..Polisiye ve aşkı bir arada sevenlerin severek okuyacakları bir roman. Tavsiye ederim..

J.J. Graves
1. Dirty Little Secrets (2011) Çıplak Sırlar
2. A Dirty Shame (2012) Çıplak Gerçekler
3. Dirty Rotten Scoundrel (2013)
4. Down and Dirty (2014)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder