1 Mart 2013 Cuma

Sahte Nişanlı-Maisey Yates

Sahte Nişanlı-Maisey Yates

Güzel bir romandı kenarda unutmuşum..Sevdiğim türde bir hikaye vardı..Anlaşmalı evlilikler,sahte nişanlılıklar bu hikayede tam da istediğim gibi idi..Biraz olaylar bazı yerlerinde hızlıca gelişsede ikili arasındaki önce tutkuyu sonrada aşkı hissedebiliyordunuz..
Lily'nin geçmişten gelen korkuları ile yüzleşmesi..Gage'in ilişkilerde aradığı yüzeyselliği Lilly ile bulamayıp derinliği keşfetmesi..Önce iş ile başlayan arkadaşlığın zorunluluktan dolayı görünüşte sahte nişanlılığa oradan da kaçamağa ilerlemesi ve gelişen duygular ile herşeyin yön değiştirmesi ki....

Kısaca sevdim bu hikayeyi..En azından korkunç iki kitabın üzerine ilaç gibi geldi bana..




Doukakis'in Emrinde-Sarah Morgan

İşte tam istediğim gibi bir roman..Harlequin'in Büyülü dünyasına bayılıyorum...Bu kenarda unuttuğum roman beni çok mutlu etti okurken..Kurgu ve Aşk tam da istediğim gibi idi..
Dış görüntü  yanıltıcı olabilir bir kişi hakkında karar verirken hata yapabilsiniz..
Polly Prince Ve Damon Dukakis'in yolu yıllar önce kesişmişti..Polly Damon'un kız kardeşi Arianne ile yıllar önce çok iyi bir okuldan atılırken yolları kesişmişti..
Damon onun tam da bir baş belası olduğuna karar vermiş iki arkadaşın görüşmelerini yasaklamıştı..Kız kardeşi onun her şeyi idi..Onu koruyucu kanatları altına almıştı ama fazla korumacı davrandığının farkında değildi...
Polly Prince ile yolları bu sefer daha değişik şartlarda kesişti..Polly şimdiye kadar babasının devamlı değişen genç eşleri,sevgilileri ile yaşamayı öğrenmiş başının çaresine bakmayı hep bilmişti...Başka çaresi de yoktu ki...Babası hiç bir zaman onun ile tam anlamı ile ilgilenmemiş hatta bu son sevgilisi ile haftalardır ortadan kaybolmuş şirketin tüm yükünü ise kızının üstüne bırakmıştı..Şirket hiç de iyi bir durumda değildi..El değiştirmişti..Yıllar önce karşılaştığı arakadaşının ağabeyi Damon Dukakıs şirketi satın almıştı..
Amacı Poly'nin babası ile ortadan kaybolan kız kardeşine çok vakit geçmeden ulaşmaktır..Polly'nin amacı ise şirket çalışanlarının işleri kaybetmemesidir..Amacı acımasızlığı ile ünlü adama bunu be yapıp edip kabul ettirmektir..İşte yıllar sonra bu şartlar ile karşılaşırlar..
Karşışındaki pembe çoraplı bu asri kadını çok da hafife aldığını Damon öğrenecektir...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder