4 Mart 2013 Pazartesi

Tutkuya Tutsak Lynne Graham


Tutkuya Tutsak-Lynne Graham

Çok beğenerek okudum girişi çoğu harlequin kitaplarına göre oldukça değişikti..Daha ilk sahneden romanın erkek kahramanın hayatına derinlemesine bir giriş yaptı..Hele o diyaloglar müthişti..Adamcağız kıza bir takıldı hayırda etmedi..
Kızın peşimden koşturacağım derken birlikte kaçırılmalarına sebep oldu.Sonra da zeytinyağı gibi üste çıkıp kızı suçladı..İnanılmazdı çok eğlendim okurken..
Birlikte kaçırılıp hapsedilmeleri ve onları o alan içinde serbest bırakmaları biraz inadırıcı değildi sanki..Ama hikayenin geri kalanı güzeldi..Aralarındaki çekim ve aşk güzeldi..
Lynne Grahamın müthiş kalemi ile keyifle okunabilecek bir kitap bence...

Cüretkar Teklif-Miranda Lee

Bu ayki Harlequin Classic serisinden Cüretkar teklif Miranda Lee'nin kitanı da sevimli bir hikayedi..
Patronuna aşık olan Samantha yıllardır yanında çalışıyordu ama sevgili patronuna kendini bir türlü farkettirememişti..Onun başka kadınlarla olmasını ayrılmasını seyrediyordu.Yıllardır çok iyi patron arkadaş arası ilişkileri vardı..
Bu durum ona gittikçe acı veriyordu artık her şeyi göze alıp ayrılmaya karar verdiği anda beklemediği bir fırsat eline geçer..Sevdiği adamın aşkını kazanmayabilirdi ama onun çocuğuna sahip olabilirdi..
Teoride iyi fikir olan b u durum uygulamaya geçince bazı aksaklıklar ve duygusal yaralanmaların olması normaldi...Guy'ın son derece mazbut olarak bildiği yardımcısının oldukça tutkulu bir genç kadına dönüşmesi işin rengini değiştirmeye başlamıştı..Kırılganlık iki taraf içinde kaçınılmazdı..Keyifli bir romandı..

İhtiras ve Gurur-Lynne Graham
Bu tip hikayeleri çok seviyorum..Masum bakirelerin karizmatik erkekler tarafından baştan çıkarılması ve o erkeklerin o beraberliği unutamaması..Okumaktan da asla bıkmıyorum..Zengin Yunan'lı armatör Leonidas Pallis kuzeni İmogen'in sevgilisi idi ama onunla  hesapta olmayan bir beraberlik yaşayan Maribel bir daha karşılaşmayı umuyordu..Fakat 1,5 yıl sonra İmogen'in ölümü onları tekrar karşı karşıya getirir..
Hiç istemediği halde oğlunun varlığını öğrenmesi ve sorular sorması kaçınılmazdı..Leonidas Elias'ı görür görmez ailesinin genlerini taşıdığını anlaması uzun sürmez..
Bu durumda hem oğluna hem de bu unutamadığı güzel genç kadına sahip olmak için her yolu deneyecektir..
Gayri meşru doğurduğu oğlu yüzünde ailesi ve akrabaları tarafında afaroz edilen Maribel için Leonidas ile tekrar karşılaşıp birde savaşmak zorunda kalmak hiç de kolay değildir..

Geçmişin Acıları Maisey Yates

 Daha önce okumuş olduğum Sahte Nişanlı'nın devamıdı..BU romanda kız kardeş Madeline Forrester'in hikayesi vardı ve oldukça da dokunaklı idi..Ama nedense Sahte Nişanlı daha çok hoşuma gitti.
Madeline Forrester şimdiki durumuna gelmesi kolay olmamıştı..Yıllar önce aşık olduğu William Callahan'dan sonra aşk defterini kapatmıştı..Çünkü sebep olduğu skandal yüzünde bir evlilik  yıkılmış kendisini de uzun süre toparlayamamıştı..Şimdi Rus Milyarder mücevher tasarımcısı Aleksei Petrov ile birlikte çalışıyordu..İşinden patronundan çok memnundu.
Aleksei yıllar önce karısını bir kazada kaybetmiş yaşadığı acı yüzünden gönül defteri kapatmış yüzeysel ilişkilere sıcak bakıyordu..
Fakat son zamanlarda yardımcısı ile aralarında oluşan çekim yüzünden başka kadınlarla ilede birlikte olamamaya başlamıştı..Madeline ise ne yaparsa yapsın kalbini dizgnleyememiş bu adama aşık olmuştu..Aralarundaki yeni başlayan yakınlaşma onları nereye götürecğinden emin değildi..Eski günlerdeki gibi aşık olup skandala sebep olmaktan çok korkuyordu..İkisinin de korkuları vardı..Aşkları ile bunu yenebileceklermi idi...
Hulya YILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder